Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Αλεξάνδρα Παντελάκη, το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τη συγκρατούμενη της Ελένης, τη Φωτεινή. Μάλιστα, με τρόπο αινιγματικό, ανέφερε και ποιο θα είναι το μέλλον της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό… Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα».

Για να συμπληρώσει με νόημα: «Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς».

Για την πρόταση που δέχτηκε την πρόταση, ανέφερε: «Μες στην καραντίνα που είμαστε όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφωνάει ο Λευτέρης Χαρίτος από τις Άγριες Μέλισσες, που εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφωνάει και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο Τρίτο Στεφάνι».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα να νιώσω πως θα ήταν να ζεις εκεί».Αρχική δημοσίευση