Την ευκαιρία να διεκδικήσει μια διάκριση στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα έχει η νεαρή Ελληνολλανδή, Στεφανία Λυμπερακάκη, καθώς η ελληνική συμμετοχή πέρασε στον τελικό της .

Την ακολουθούν στον διαγωνισμό του Σαββάτου στο Ρότερνταμ οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία , Σαν Μαρίνο, Ελβετία.

Δείτε την εμφάνιση της Στεφανίας στον ημιτελικό της

Η 18χρονη Stefania, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στην Eurovision.

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Υπενθυμίζεται ότι από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκε και η Κύπρος με το τραγούδι «El Diablo» που προκάλεσε αντιδράσεις από φανατικούς Χριστιανούς στη γειτονική χώρα.

Στην ΕΡΤ 1 ο τελικός του Σαββάτου. Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης οι δύο παρουσιαστές, απευθείας από το Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

Αρχική δημοσίευση