Η  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct και κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Τάκη Χατζή.

Η παρυσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

«Δεν έχω σχέδια γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα. Συνήθως καταστρώνεις ένα σχέδιο όταν θες να φύγεις από αυτό που είσαι» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να κάνει μια πιο ενημερωτική εκπομπή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

 «Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά…. Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί» ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του».

Όσο για το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε: «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Αρχική δημοσίευση