Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σύζυγός της γυναίκας που αγνοείται ήταν στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην Αγία Πελαγία

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι στην Αγία Πελαγία, με αμέτρητες καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν το νησί σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και μια γυναίκα της οποίας η οικογένεια βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς αγωνιούν για την τύχη της.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο σύζυγό της η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε.

Ο σύζυγός της μίλησε στο neakriti.gr, και ανέφερε ότι: «Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες. Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν. Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα», περιγράφει ο σύζυγός της αγνοούμενης και συνεχίζει λέγοντας «Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο», αναφέρει χαρακτηρίστηκα με αγωνία.

Από την Αγία Πελαγία έως και την Λυγαριά γίνονται εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι.

Αρχική δημοσίευση