Αλέξης Παππάς: Ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αθηνά NY – “Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας”

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Παππάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή μετά το τέλος του The Bachelor, ενώ αποκάλυψε πως χώρισε με τη νικήτρια του ριάλιτι Αθηνά New York. Παράλληλα ανέφερε πως οι δυο τους δεν ολοκλήρωσαν τη σχέση της, ενώ τόνισε πως με την Άννα Ζένιου είναι μόνο φίλοι.

«Με την Άννα είμαστε φίλοι. Το αποκλείω να έχουμε κάτι στο μέλλον. Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε και να δούμε κοινά σημεία επαφής, αλλά τελικά η απόσταση έδειξε πως δε μπορούμε να είμαστε μαζί. Προσπαθήσαμε και οι δύο. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Δε ξέρω αν είμαι στη φέτα…

Μιλήσαμε με την Αθηνά, τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότατα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην » είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον ηθοποιό αν ολοκλήρωσαν τη σχέση τους με την Αθηνά, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια: «Όχι, δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Δε νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας».

Ο Αλέξης Παππάς συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είχε να κάνει με στρατηγική η επιλογή της Αθηνάς. Στα πλαίσια ενός ριάλιτι έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Προσπάθησα και εγώ να δω αν υπάρχει συνέχεια και αν μπορούμε να φτάσουμε σε μια κανονική σχέση. Το προσπαθήσαμε. Και να ολοκληρωνόταν η σχέση τι θα άλλαζε; Να μη στεκόμαστε εκεί.

Ήταν από κοινού η απόφαση με την Αθηνά. Έγινε μια συζήτηση. Είδαμε και οι δύο τις προτεραιότητές μας. Η Αθηνά ήθελε να αλλάξει βάση και από τη Νέα Υόρκη πήγε στο Λος Άντζελες.

Ήμουν μπερδεμένος. Το γεγονός πως και οι δυο κοπέλες έφτασαν στον τελικό σημαίνει πολλά. Δεν έχω διατηρήσει επαφή με καμία άλλη κοπέλα από το The Bachelor. Ευχαριστώ τον Θεό που γεμίζω το καλάθι της ζωής μου με εμπειρίες. Δε βλέπω κάτι αρνητικό σε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.Αρχική δημοσίευση