Δυστυχώς, η εγκυμοσύνη της Super Κικής δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια απέβαλε.

Mε ένα δημόσιο μήνυμα στον λογαριασμό της στο instagram η γνωστή Influencer κάνει έκκληση τόσο στους ακόλουθούς της όσο και στους φίλους και συγγενείς την να μην της ξαναμιλήσουν για το θέμα και να κάνουν σαν να μη συνέβη ποτέ μέχρι η ίδια να νιώσει έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτό.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου, όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» έγραψε.

Αρχικά η Super Κική είχε δηλώσει ότι ο σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το μωρό, κι έτσι εκείνη πήρε την απόφαση να το κρατήσει μόνη της. Το ζευγάρι ύστερα από έναν σύντομο χωρισμό, τα ξαναβρήκε, και η ίδια είχε πει ότι τελικά ο σύντροφός της Βίκτωρας θα είναι δίπλα της σε όλη την εγκυμοσύνη και θα αναλάβει τις υποχρεώσεις του ως πατέρας. 

Βίκτωρας – Super Κική

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Αρχική δημοσίευση