Κορίτσι 14 ετών στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, ωστόσο στο νοσοκομείο εκμυστηρεύτηκε τον λόγο: ο 68χρονος παππούς της, την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα πέντε της χρόνια.

Πρόκειται για μια οικογένεια από την Ινδία η οποία διαμένει για χρόνια σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται ότι η κακοποίηση είχε ξεκινήσει από τα πέντε της χρόνια.

Το κορίτσι πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες της και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τα όσα περνούσε τα προηγούμενα χρόνια σε μία νοσηλεύτρια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, ο παππούς της την έβαζε να βλέπει πορνό και την θώπευε, και στα έξι της χρόνια την βίασε, ενώ η τελευταία απόπειρα φαίνεται πως έγινε το 2020.

Ο άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χθες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, από όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία, προκειμένου να έχει δικηγόρο.

Αρχική δημοσίευση