Επέστρεψε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ο Παύλος Σταματόπουλος.
Ο δημοσιογράφος εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή του Mega το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μάλιστα, χρειάστηκε και να νοσηλευτεί.
Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκε κανονικά στη θέση του στο πλατό και η κουμπάρα του Σίσσυ Χρηστίδου τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.
«Ποιος γύρισες; Ξαναγύρισες; Μας έλειψες πάρα πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην αρχή με τον Παύλο Σταματόπουλο να λέει: «Τα πράγματα καμία φορά είναι απρόβλεπτα αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και άνθρωποι που δεν το περιμένεις κάποιες φορές και αυτό το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να προσέχετε κάθε σημάδι του οργανισμού σας και να τρέχετε σε ένα γιατρό που εμπιστεύεστε γιατί αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή. Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές».
«Σε ευχαριστούμε που αποφάσισες να μείνεις λίγα χρόνια ακόμη κοντά μας γιατί δεν θα αντέχαμε πολλά χτυπήματα. Είσαι πολύ τυχερός μέσα σε αυτό. Να είσαι γερός και δυνατός. Σε πρόσεξαν πάρα πολύ», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η ανάρτηση του Παύλου Σταματόπουλου
Χθες, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας μια αναφορά στη νοσηλεία του, χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες: «Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι. Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν ΟΛΟΙ δίπλα μου. Ευχαριστώ».
Δείτε το παραπάνω βίντεο.