Δηλώσεις παραχώρησε η και αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται ο .

Λίγες ώρες μετά την παράσταση, όπου συμμετέχει, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στα συναισθήματά της μετά την κατάθεση.

Όπως είπε, δεν ήταν απόφαση της ίδιας να βρεθεί στη δίκη, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να δώσει το παρών, αφού την κάλεσε ο εισαγγελέας.

«Πήγα και κατέθεσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Με την κατάθεσή μου αυτή, ολοκληρώθηκε ό,τι είχα να πω για αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω και δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά.Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnhzjg8qkert)

«Θα περιμένω όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες την έκβαση της υπόθεσης. Πραγματικά, δεν θέλω να ξαναμιλήσω δημόσια για αυτό το ζήτημα. Έκλεισε μέσα μου αυτό το κομμάτι και με αυτό που συνέβη, που δεν ήταν καν επιλογή μου. Με κάλεσε ο εισαγγελέας στη δίκη αυτή», συμπλήρωσε.σήμερα:Με από σήμερα ο : Παραδίδονται παρουσία του πρωθυπουργού οι τρεις νέοι σταθμοί

«Προσωπική υπόθεση» για τον Πούτιν η έκρηξη στη γέφυρα – Σήμερα οι αποφάσεις για αντίποινα

Κοινό μέτωπο Αθήνας – Καΐρου στα σχέδια Ερντογάν στη ΛιβύηΑρχική δημοσίευση