Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας: “Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανέναν, όχι παιχνιδάκια λοιπόν”

Στην σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο παρουσιαστής όμως ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής αφού εξήγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν θα πάρουν άδεια από κανέναν για να κάνουν ρεπορτάζ.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού. Ποτέ! Είναι μέσα στο DNA μου, θεωρώ, το έχω πει πως σε αυτόν τον κήπο της τηλεόρασης, είναι κουτό να σφαζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Είναι ηλίθιο. Ούτε έχω ψέξει ποτέ κανέναν για τον τρόπο που κάνει ρεπορτάζ! Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο και μπράβο του» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πρόσθεσε: «Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανέναν ως εκπομπή, κι εγώ μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, για το πώς θα κάνουμε το ρεπορτάζ. Επίσης, να σας πω ότι η άποψή μας για την υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο τρόπο από πέρσι. Έτσι; Όχι παιχνιδάκια λοιπόν! Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ και τον κ. Αλέξη Κούγια. Συγγνώμη που δεν σας πήραμε την άδεια για να του πάρουμε συνέντευξη».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα.

 

 

 

 

 

 Αρχική δημοσίευση