Ελένη Μενεγάκη: Επισκέφτηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο το σχολείο της μικρής Μαρίνας και προβληματίστηκε – “Τελικά κάναμε τον σταυρό μας και…”

Το θέμα της έξαρσης των κρουσμάτων συζήτησε με τον Γιώργο Τσούλη η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια του Mega, μάλιστα, ανέφερε πως πήγε μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στο σχολείο της μικρής Μαρίνας και δεν φόρεσαν μάσκα. Ωστόσο κάποιοι άλλοι γονείς φορούσαν και αυτό την προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης – Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που πέρασε το τριήμερο στην Αθήνα μαζί με την κόρη της – “Είχα ξεχάσει πως το ένα μου παιδί…”

«Πήγαμε σήμερα το πρωί για να ακούσουμε για την Μαρίνα πως τα πήγε όλη την χρονιά. Την ώρα που πάμε να μπούμε μέσα στην αίθουσα, βλέπω ένα ζευγάρι γονιών που φορούσε μάσκες. Κοιτάζουμε με τον Μάκη και λέμε μήπως έπρεπε να πάρουμε μάσκα; Απλά σκέφτεσαι πως το παιδί μου πάει χωρίς μάσκα, εγώ να πάω εκεί με μάσκα. Προβληματιστήκαμε λίγο. Τελικά κάναμε τον σταυρό μας και κάτσαμε. Ένα ζευγάρι φορούσε μόνο και τους ρωτήσαμε και μας είπαν να μας δώσουν μάσκα, αλλά ντραπήκαμε.  Αν δεν τέλειωνε τώρα το σχολείο, εννοείται θα είχαμε πάει με μάσκα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.  

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Αρχική δημοσίευση