Ελένη Μενεγάκη: “Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα…”

Η Κατερίνα Λέχου το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια αναφέρθηκαν στο κομμάτι του θανάτου.

«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια. Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Εκείνη τη στιγμή, η Κατερίνα Λέχου απάντησε: «Δεν συζητάς εύκολα για τον θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις και να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι θα ζήσω μέχρι 80 ετών, θα ξέρεις πώς μπορείς να τα κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά».

«Και αν όμως ούτως ή άλλως αύριο περάσω τον δρόμο και με πατήσει ένα αμάξι, αν το ξέρω από σήμερα, με βοηθάει κάπου; Που;», αναρωτήθηκε έπειτα η Ελένη Μενεγάκη.

«Θα είναι σημαντική η κάθε σου στιγμή πριν φύγεις. Την κάνει σημαντική και όμορφη τη ζωή η γνώση του θανάτου», τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

«Έλα όμως που δεν μου ακούγεται καλά στο αυτί», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.Αρχική δημοσίευση