Η είπε στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη: «Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα»!

Και πρόσθεσε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία».

Και τόνισε: «Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε».

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά:

«Παιδάκι ήταν όταν μετακομίσαμε στον Alpha… Eλένη μου, πολύ σε ευχαριστώ… Ωραία είναι να ακούς γλυκές κουβέντες από συνεργάτες σου που ανθρώπους που έχεις περάσει κάποια χρόνια μαζί τους… επαγγελματικά χωρίς προσωπικά δεν γίνεται… κάθε μέρα είμαστε μαζί να το παλεύουμε, να το βρίσκουμε, να συμφωνούμε, να μαλώνουμε…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σοκαρισμένη με την καταγγελία! Είναι εξευτελιστικό!»

: «Άφωνη» με την ατάκα για τον πρώην συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη

«Κάγκελο» η Μενεγάκη – Το μήνυμα της συζύγου του Σάββα Πούμπουρα – «Έπεσε παντόφλα»!Αρχική δημοσίευση