“Ήρθα σε δύσκολη θέση” παραδέχθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, η καλλονή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχονται γυναίκες, την πρόσφατη λεπτομερή σχετική αναφορά της Άννας Μαρία Βέλλη καθώς και την τηλεοπτική συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τάσσομαι πολύ υπέρ του να λέμε ανοιχτά πια πράγματα κακοποιητικά που συμβαίνουν γιατί αυτό έχει ξεκινήσει και δίνει το βήμα και στις υπόλοιπες γυναίκες να μιλάνε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά από την Άννα Μαρία Βέλλη στο περιστατικό βίας γιατί πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο όλη αυτή την λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις και λεπτομέρειες».

«Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Όταν βρεθήκαμε στην εκπομπή, ένιωσα απίστευτα αμήχανα».

«Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη, ήρθα σε δύσκολη θέση και ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η σχέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη που έχει και την σχέση του» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σπανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Αρχική δημοσίευση