Ένταση με τη Βάνα Μπάρμπα στο Open Weekend: “Πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες…”

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στον αέρα του Open Weekend, όπου βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό και την ενόχλησή της, καθώς ανέφερε ότι άργησε να βγει και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).

Μάλιστα κατά την έναρξη της συνέντευξης επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο πλατό, καθώς προηγουμένως η Βάνα Μπάρμπα είχε βάλει τις φωνές, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό έτσι; Μην πεις» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Τσολάκη.

Στη διάρκεια της κουβέντας η ηθοποιός ανέφερε: «Να μιλήσω, να πω; Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Ούτε τα παιδιά φταίνε, γιατί όλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Δεν είμαι εγώ εδώ, μπορεί να είναι ένας άλλος αύριο. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα και εγώ και έλεγα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα… Δε φταίει κανείς προς Θεού, απλά και εγώ δεν έχω λόγο να βγω για να δείτε εμένα».

Λίγα λεπτά μετά η Βάνα Μπάρμπα επανήλθε στο θέμα και είπε: «Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι. Με ενόχλησε ο τρόπος μου μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Με έχετε μάθει να φωνάζω. Δεν φταίνε τα παιδιά. Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ@μώτο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω από εσάς τώρα; Έχω ανάγκη να σας πω ποια είμαι και τι είμαι; Ή να με ρωτήσετε πάλι για την κόρη μου και την προσωπική μου ζωή; Σιγά τα αυγά».

 Αρχική δημοσίευση