Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά σαν αντίπαλο του”

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής “Idols”, που ήταν αφιερωμένο στη ζωή της  Αλίκης Βουγιουκλάκη παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ αυτών που μίλησε για τη σπουδαία ηθοποιό ήταν και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις που είχε τόσο μαζί όσο και με τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ.  

«Με τα μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε, ένιωθα ασφαλής. Αυτό δε το ένιωθα όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου, ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Δεν είχαμε κόντρα, αλλά ο Δημήτρης ήταν μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη, ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Η Αλίκη μπορούσε με το χαμόγελό της να σε φέρει κοντά, ακόμα και κάποιον που την έβριζε. Ο Δημήτρης αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξεις στο παρελθόν, σε κάτι συνεντεύξεις τύπου είχε χαστουκίσει κπάτι δημοσιογράφους, μου τα είχαν πει αυτά. Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον πατέρα μου όμως. Έχουμε πάει στο γήπεδο, στο εξοχικό του, με τη δεύτερη γυναίκα του είχαμε πολύ καλή σχέση.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια χαλάσανε οι σχέσεις μας. Τον πατέρα μου τον αγαπάω, ότι έκανε το έκανε για τους λόγους του. Αυτό πιστεύω ότι έγινε γιατί ενδόμυχα πίστευε πως ότι είχε αποκτήσει με την Αλίκη του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και περάσανε όλα αυτά σε εμένα υποσυνείδητα, δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά σαν αντίπαλο του. Γιατί τα έχει αυτός και όχι εγώ. Ήμουν το παιδί του όμως, όχι κάποιος ξένος ή ο γιος της, το παιδί του ήμουν. Αυτό είναι άσχημο. Δε μπορέσαμε να τα βρούμε. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.Αρχική δημοσίευση