Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.  

Δείτε επίσης – Γιώργος Καπουτζίδης: “Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ”

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του «Σέρρες», που προβάλλεται μέσα από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Γιώργος Καπουτζίδης – Περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Γιορτάσαμε τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, έμεινα εγώ στο σπίτι της Αλεξάνδρας και το πρωί πήρα το πρωινό δελφίνι για την Αίγινα. Με το που φτάνω στην Αίγινα, με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει ότι έγινε αυτό και αυτό. Στη συζήτηση πάνω λοιπόν σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Αίγινα, δεν θέλω να γυρίσω στην Αθήνα. Θα επέστρεφα την επόμενη ημέρα. Θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί εκείνο το βράδυ, μακριά από το γεγονός. Τα παιδιά βρέθηκαν εκείνο το βράδυ όλοι μαζί οπότε έδωσαν θάρρος ο ένας στον άλλον. Εγώ που έμεινα μόνος μου ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου. Έπρεπε να το έχω περάσει με παρέα. Την επόμενη ημέρα μαζευτήκαμε στο σπίτι της Κατιάνας (σ.σ Μπαλανίκα) και το βιώσαμε μαζί και είπαμε να συνεχίσουμε την παράσταση»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό».Αρχική δημοσίευση