Γιώργος Λιάγκας: Τα “καρφιά” για τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Την απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να μιλήσει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασαν στο Πρωινό τη Μεγάλη Δευτέρας (18/04) η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής έριξε τα «καρφιά» του στην 33χρονη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως έχει πειραχτεί από τα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη στο Πρωινό και γι’ αυτόν τον λόγο δεν δίνει σε εκείνους συνέντευξη.

Οι αιχμές του Γιώργου Λιάγκα

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη με τη σχέση του Μάνου με την νέα του κοπέλα, τη Ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος μετά από όσα μας είπε κολλητός φίλος του Δασκαλάκη. Δεν μας το διέψευσε. Η Ρούλα είναι πολύ πειραγμένη. Να πω ότι η Ρούλα βγαίνει επιλεκτικά σε κάποιες εκπομπές, όλοι την φωνάζουμε. Σε εμάς, ας πούμε, επειδή θεωρεί ότι έχουμε μία στάση απέναντί της, επιλέγει να μην βγαίνει. Σε άλλες εκπομπές βγαίνει, με γεια της με χαρά της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης: Aνδρέας Hλιάδης: Ολόκληρη η κατάθεση του γιατρού της Tζωρτζίνας – Οι τελευταίες ώρες της 9χρονης και η συμπεριφορά της Pούλας

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Επειδή το θίγεις, εγώ ποτέ δεν πήρα τη Ρούλα να της πω… Την καλούν οι ίδιοι οι παρουσιαστές κι αυτό κάτι δείχνει, ότι κολακεύεται. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δημοσιότητα».

«Πιστεύεις ότι σε εμάς δεν βγαίνει η Ρούλα επειδή δεν την έχεις πάρει τηλέφωνο εσύ; Δεν της αρέσει ο σχολιασμός μας, πίστεψέ με» απάντησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 Αρχική δημοσίευση