Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη – “Δεν το περίμενε”

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα», ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ενώ περιέγραψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Η έκπληξη όμως υπήρχε. Δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, στα γενέθλιά της σε μια παραδοσιακή ρομαντική ταβέρνα. Εκεί υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια, που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα “όχι μη”. Οπότε ήταν καντάδα και μετά “α δεν το πιστεύω”» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Θυμίζουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρευτήκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές Αυγούστου στη Σύρο.Αρχική δημοσίευση