Με μία… γκάφα αποχαιρέτησε την εκπομπή «Βινύλιο» για το 2022 (λόγω Μουντιάλ) ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής, στο πλαίσιο του αφιερώματος για τη «χρυσή εποχή» της πίστας, είχε ζωντανή σύνδεση με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο Αντώνης Κανάκης, σε μια προσπάθεια να το καλωσορίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, «πρόδωσε» άθελά του την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά, κόρης του Λευτέρη Πανταζή, την οποία η ίδια είχε διαψεύσει πριν από περίπου έναν μήνα, λέγοντας πως απλά έχει βάλει περιττά κιλά.

Κόνι Μεταξά: Η glam εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι, αλλά εγώ είμαι με ΛεΠα. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και, κυρίες και κύριοι, δεν είναι απλά ένας ΛεΠα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛεΠαππούς. Λευτέρη, δε φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ, φίλε», είπε, καλωσορίζοντας τον Λευτέρη Πανταζή ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: Οι on air ευχές στον γιο του για τα γενέθλια του

«Πες αλήθεια… Μεταξύ μας, λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Λευτέρης Πανταζής 

«Ακόμη δε με έχει κάνει ρε συ, κάτσε», απάντησε ο κ. Πανταζής.

Κόνι Μεταξά: «Πήρα το αμάξι και έφυγα μόνη μου μετά τον γάμο»

«Δε σε έκανε;», είπε απορημένος ο Γιάννης Σερβετάς, με τον Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει «α, δεν έγινε;». Παράλληλα, ο Χρήστος Κιούσης είπε «θα έρθει, θα έρθει».

«Στην προεργασία είμαστε…», είπε ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Αντώνη Κανάκη να τον ρωτάει εάν το περιμένει πως και πως κάτι τέτοιο.

Μεταξά για Καπότση: Μου έκανε 2 προτάσεις γάμου. Στη δεύτερη τον χαστούκισα

«Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και εγώ αυτή τη μεγάλη χαρά, να έρθει το δυο φορές παιδί μου», πρόσθεσε ο κ. Πανταζής.

«Δεν είμαι έγκυος, μην με ρωτάτε. Fake news. Απλά είχα πάρει κάποια κιλάκια και τώρα κάνω δίαιτα και τα έχω χάσει. Δεν είμαι έγκυος», είχε πει η Κόνι Μεταξά

Σημειώνεται πως η Κόνι Μεταξά είχε δηλώσει πριν από έναν μήνα: «Δεν είμαι έγκυος, μην με ρωτάτε. Fake news. Απλά είχα πάρει κάποια κιλάκια και τώρα κάνω δίαιτα και τα έχω χάσει. Δεν είμαι έγκυος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Αρχική δημοσίευση