Σε μια μεγάλη αλλαγή προχωράει η σειρά «The Witcher» του Νetflix. Η τρίτη σεζόν που θα βγει το καλοκαίρι θα είναι η τελευταία που θα έχει ως πρωταγωνιστή της τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill).

Αν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο τρίτος κύκλος του «Τhe Witcher», η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γκέραλτ θα αναλάβει ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

«Το ταξίδι μου ως Γκέραλτ από τη Ρίβια ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες. Δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν», ανέφερε σε δήλωσή του ο Χένρι Καβίλ, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στον ρόλο του Σούπερμαν.

«Στη Θέση μου, ο φανταστικός Λίαμ Χέμσγουορθ θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως και με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Γκέραλτ και με ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Λίαμ για αυτόν τον συναρπαστικό χαρακτήρα. Λίαμ, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις “βουτιές” μέσα σε αυτόν για να δεις τι μπορείς να βρεις», έγραψε ο Καβίλ σε ανάρτησή του στα social media.

Από τη μεριά του, ο Λίαμ Χέμσγουορθ ανέφερε: «Ως φαν του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Γκέραλτ».

«Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας καταπληκτικός Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα σπαθιά του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον χαρακτήρα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher», σημείωσε.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι να πιάσει ο Λίαμ το σπαθί του Γκέραλτ. Πρώτα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου. το «The Witcher: Blood Origin», ένα spin-off που εξερευνά τη δημιουργία του πρώτου πρωτότυπου Witcher. Η τρίτη σεζόν του «The Witcher» θα ακολουθήσει αμέσως μετά, το καλοκαίρι του 2023.Αρχική δημοσίευση