ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στο δρόμο προς τις κάλπες, στρέφεται κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με μια εικόνα από το παρελθόν και μήνυμα πως δεν θα δεχθεί «προοδευτικά μαθήματα».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφει:

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. κ.Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

”Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.

Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας».

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής παρουσίας του στον Τ/Σ ΣΚΑΪ, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά».

Σκληρό ροκ

Το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, όπως γράφει στο σημερινό της φύλλο η «Εφ.Συν.» επιλέγει τη στρατηγική του σκληρού ροκ προκειμένου να επιβιώσει στην πόλωση και τις πιέσεις.

Το πρόγραμμα προεκλογικών δραστηριοτήτων του κ. Ανδρουλάκη αναμένεται να είναι από την Τετάρτη και έπειτα αρκετά βεβαρημένο, περιλαμβάνοντας καθημερινές περιοδείες και ομιλίες σε Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Κρήτη και επιστροφή στη Δυτική Αθήνα, με συγκέντρωση πιθανότατα στις 13 Φεβρουαρίου στο Μενίδι.Αρχική δημοσίευση