Η Ελένη Μενεγάκη στο “Βινύλιο”: Η απόφαση να αφήσει την πρωινή ζώνη και η απάντηση στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή

Το δεύτερο μέρος του «Βινυλίου», που ήταν αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ’90, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στην εκπομπή μέσω σύνδεσης skype εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε ζωντανά από το χριστουγεννιάτικο σαλόνι του σπιτιού της με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνα τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, όλα τα πρωινά προγράμματα, με έπιασαν τα γέλια, όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική μπουζούκια. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη για την τηλεόραση της δεκαετίας του ’90.  

«Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη – δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα,- νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια . Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν για μένα ότι καλύτερο», συνέχισε η παρουσιάστρια για την επιλογή της να αφήσει την πρωινή ζώνη.

«Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ, αν μου ζητηθεί μόνο μια για μία φορά, αν υπάρχει ένας λόγος, ένα concept να το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε ρε παιδιά τώρα; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την Ελένη Μενεγάκη στο “Βινύλιο”.Αρχική δημοσίευση