Η Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Δημητρίου: “Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, καλό σας μεσημέρι”

Ο Κώστας Δόξας την Τετάρτη το βράδυ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του.

Οι δικηγόροι τόσο του τραγουδιστή όσο και της Μαρίας Δεληθανάση έχουν μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά, σήμερα Παρασκευή μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Αφού εξέφρασε την τοποθέτηση της πελάτισσάς της, στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησαν να συνομιλούν με τον Σπύρο Δημητρίου, προκειμένου κι εκείνος να πει την πλευρά του πελάτη του.

Ωστόσο, ο Σπύρος Δημητρίου δεν θέλησε να πει κάποια πράγματα, με την Φαίη Σκορδά να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας. Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».

«Προφανώς όμως πρέπει και να έχεις κάτι να πεις πολλές φορές» σχολίασε μετά το τέλος του τηλεφωνήματος η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.Αρχική δημοσίευση