Η Φάρμα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ποιος πήρε τα 100.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό;

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και τον Νεόφυτο Ηλία, η «Φάρμα» ολοκληρώθηκε.

Νικητής του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 αναδείχτηκε ο Νεόφυτος Ηλίας, ο οποίος πήρε την πρωτιά, τον τίτλο του «Αγρότη της χρονιάς» και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ περήφανος. Μαμά ελπίζω να σε έχω κάνει υπερήφανη και μπαμπά το ίδιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ, το αφιερωμένο σε εσάς γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεόφυτου Ηλία, μετά την νίκη του, ο οποίος συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη στη μητέρα του.

Ο Νεόφυτος έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο, όπου και μεγάλωσε. Στα 19 του πήγε για σπουδές στην Αθήνα ως Τοπογράφος στο ΕΜΠ. Μετά από ένα χρόνο λόγω απεργιών, πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να εργαστεί στο μαγαζί του αδερφού του, όπου συνεχίζει να μένω μέχρι και σήμερα. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το γυμναστήριο και το κολύμπι. Επίσης, απολαμβάνει την ηλεκτρονική μουσική και γι’ αυτό σκοπός του είναι τα επόμενα δύο χρόνια να ταξιδέψει και να ζήσει την εμπειρία των μεγάλων μουσικών φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής.


 Αρχική δημοσίευση