Η συμμετοχή σε ένα ριάλιτι μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να σκεφτόταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, όταν αποφάσισε να μπει στο «Survivor» του 2017. Ωστόσο, η συμμετοχή σε ένα δημοφιλές ριάλιτι στην τηλεόραση μπορεί να σου φέρνει φήμη, όμως ο δρόμος δεν είναι πάντα ομαλός, ειδικά όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι με το μέρος σου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν εισέπραξε καλά σχόλια πριν 6 χρόνια, όταν μπήκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Η συμπεριφορά του κρίθηκε άσχημη από τους υπόλοιπους συμπαίκτες και τα πλάνα που είχαν προβληθεί τότε, είχαν κάνει τον παίκτη, τον λιγότερο συμπαθή ανάμεσα στους υπόλοιπους.

Γιατί όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε προκαλέσει τότε αρνητικά σχόλια;

Μία χαρακτηριστική σκηνή του 2017 ήταν εκείνη που είχε γίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος ζήτησε στον Χανταμπάκη να συζητήσουν κάτι μετά το φαγητό που θα ήταν περισσότερο ήρεμος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης τον αγνόησε και ο Ντάνος νευρίασε επειδή όπως είπε, πρόσβαλε την προσευχή του.Ο παίκτης είχε επίσης κριθεί άσχημα επειδή σε μία ψηφοφορία είχε υπερασπιστεί υπερασπίστηκε τον Ντάνο και ήρθε σε κόντρα με τον Πάνο Αργιανίδη. Σε μία άλλη φάση του παιχνιδιού είχε προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις σε ένα ξέσπασμά του όταν σε έναν καβγά με τον Γουίλι, είχε πει: «Είπες κάτι όταν κέρδισες; Εξυπνάδες για τον Χανταμπάκη δεν θα λες. Το κατάλαβες βλάκα;»Peoplegreece.com - Ο καβγάς του Χανταμπάκη με τον Γουίλι στο SurvivorΣε έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένειά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε θεωρηθεί υπερβολικός, καθώς μόλις αντίκρισε φωτογραφίες με τον γιο του, ξέσπασε σε λυγμούς και κόλλησε το πρόσωπό του στην οθόνη. Οι χρήστες του Twittter είχαν χαρακτηρίσει τότε τον παίκτη «υπερβολικό», «ψεύτικο» και ότι το έκανε επίτηδες για να κάνει επίκληση στο συναίσθημα.Survivor To σπαρακτικό κλάμα του ΧανταμπάκηΊσως η πιο χαρακτηριστική σκηνή του Στέλιου Χανταμπάκη στο ριάλιτι του 2017, ήταν η συμπεριφορά του προς την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο παίκτης είχε κάνει ένα δικό του συμβούλιο, παίρνοντας τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη που ανακοινώνει τις ψήφους προς αποχώρηση, με τη συμπεριφορά του να κρίνεται ειρωνική και ασεβής προς την παίκτρια:Survivor: Η «πλάκα» του Χανταμπάκη κ οι καταγγελίες της Ειρήνης για bullyingΚατά την έξοδό του από το παιχνίδι τότε, ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έλαβε θερμή υποδοχή. Το διάστημα μάλιστα που συμμετείχε στο ριάλιτι, η οικογένειά του αντιμετώπιζε, καθημερινά ύβρεις και απειλές στα social media. Στην πραγματικότητα, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να κοπάσει όλο αυτό που είχε ξεκινήσει από το διαδίκτυο και ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε καιρό για να σταθεί στα πόδια του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Στέλιος Χανταμπάκης, αποφάσισε να μπει στο «Survivor All Star». Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση. Ίσως για εκείνον να ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να «εξιλεωθεί» για όσα είχαν δημιουργηθεί πριν έξι χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης όχι μόνο δεν δημιουργεί όπως φαίνεται προβλήματα, αλλά αναπτύσει και σταθερές φιλίες.

Μία φράση όμως του περσινού νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, ότι η συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη είναι ψεύτικη και του θυμίζει τη παλιά του συμμετοχή, ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά αλλά και στο… Twitter.Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqwzubvwwypl)O Xανταμπάκης μετά τα σχόλια που άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας πως «δεν αντέχω να το ξαναπεράσω αυτό».Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqx2pen3apax)

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κάποτε «δίκασε» τον παίκτη, στάθηκε αυτή τη φορά στο πλευρό.Δείτε μερικές αντιδράσειςΑρχική δημοσίευση