Σε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη προχωρά για συκοφαντική δυσφήμιση ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Όπως έγραψε ο κ. Τσαϊρίδης σε ανάρτησή του στο Facebook, προχωρά σε μήνυση εις βάρος του Ηλία Γκιώνη -γνωστός στο Instagram και ως “Μικρός Πριγκιπάκος”, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, εμπλέκει το όνομά του στα κυκλώματα που ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, μετά την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό.

“Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος , ο οποίος έχει οριστεί ως αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας και της δικαιοσύνης, με εμπλέκει σε πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχω.

Διαβάστε Επίσης

Ηλίας Γκιώνης: Γιατί τον μήνυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Ήδη έχει επιληφθεί το νομικό τμήμα της ένωσης προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες και νομικές ενέργειες εναντίον του , διότι προσβάλει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον θεσμό που εκπροσωπώ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει έτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός – συνδικαλιστής , αλλά το γεγονός ότι με τα γραφόμενα του με στιγματίζει και με στοχοποιεί είναι ολοφάνερο, καθώς ήδη δεκάδες συνάδελφοι , δημοσιογράφοι και πολίτες μου έχουν στείλει την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Διαβάστε Επίσης

Ηλίας Γκιώνης: Γιατί τον μήνυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης - εικόνα 2

Η κοινωνία δεν καθαρίζει με νόμους ζούγκλας κ. Γκιώνη”, έγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Thesstoday


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αρχική δημοσίευση