Καλεσμένη στο με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Η  βρέθηκε στο  όπου και μίλησε για τη ζωή της αλλά και την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και μεταξύ άλλων για το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο όταν παιζόταν η ζωή μου, είπα κάτι που ίσως ήταν τολμηρό κι επιπόλαιο. Σε μια συνέντευξη είπα εύχομαι όποιος το αντέχει, να του συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν τραβηγμένο αλλά εγώ το εννοούσα. Επιβεβαιώθηκα ότι είμαι περαστική, οπότε αυτό με κάνει να μην είμαι άδικη. Όταν το συνειδητοποιείς, κοιτάς να κάνεις κάτι καλύτερο και τελειώνουν τα μίση και τα πάθη. Έτσι ζούσα, έτσι πίστευα. Σκέφτηκα μήπως ήταν τολμηρή αυτή η φράση αλλά ήμουν στη ζέστη της εμπειρίας» ανέφερε η Μαρία Αλιφέρη.

«Πήγα κι ήρθα. Όχι το τούνελ Θα πω ένα. Ήμουν σε καταστολή για μέρες κι είχα πλήρη επίγνωση τους ποιος έρχεται, ποιος φεύγει και τι λέει. Που κανονικά δεν επικοινωνείς. Έτσι συνέβησαν. Μάλιστα είχα πιο καθαρή εικόνα κι αίσθηση των ανθρώπων. Στην καθημερινότητά μας μπαίνουν οι έγνοιες μας και παρεμβολές αλλά εκεί είχα πιο καθαρή, κυκλική εικόνα. Σαν να είχες θολά γυαλιά και καθάρισαν» συμπλήρωσε η Μαρία Αλιφέρη.

 


Μεγάλο κεφάλαιο, η  με την οποία και είχαν βρεθεί… απέναντι την εποχή που και οι δύο σάρωναν στο θεατρικό σανίδι.

«Στην μεγάλη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, ίσως την πω μια άλλη φορά», είπε η Μαρία Αλιφέρη για την  .

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη, θα φάμε όλη την εκπομπή. Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως πολύ ωραία. Όλα στη ζωή μου κλείνουν ωραία επειδή δουλεύω στο δρόμο, δεν βιάζομαι να αποκεφαλίσω ανθρώπους, να μαστιγώσω τον εαυτό μου. Επεξεργάζομαι αυτό που θέλω και κάποια στιγμή έρχεται η απάντηση», αποκάλυψε η Μαρία Αλιφέρη.

Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο InstagramΑρχική δημοσίευση