Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του Γιώργου Κοκολάκη

Νεκρός βρέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο 63χρονος Γιώργος Κοκολάκης ο οποίος αγνοείτο ήδη από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από την ώρα που ο αποθανών είχε πάει για να συναντήσει τον αδερφό του στην περιοχή της Λοφούπολης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην Λοφούπολη κοντά στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν βοσκό ο οποίος φέρεται να τον εντόπισε.

Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης του 63χρονου για να μεταφερθεί στο εφημερεύων νοσοκομείο και να ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή ρίχνοντας φως γύρω από τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση εξαφάνισης του 63χρονου υπέβαλε στην Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ο γιος του 63χρονου.

Νωρίτερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανγοούμενου είχαν στραφεί προς την ευρύτερη περιοχή στις Βασιλειές, με την οικογένεια να καταβάλει συγκινητικές προσπάθειες στο πλευρό των σωστικών συνεργείων ώστε να εντοπίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

(φωτογραφία αρχείου Intime)
Αρχική δημοσίευση