Ηράκλειο
Περιπέτεια υγείας για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο, 26 Μαρτίου, στο πλαίσιο περιοδείας – Νοσηλεύτηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο


Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο πήρε ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη λόγω αδιαθεσίας, κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 26 Μαρτίου, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαρτίου 2022 καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στην συνέχεια και με δική του ευθύνη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον επαγγελματισμό του αλλά και την αγάπη του προς το κοινό της Κρήτης, αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά επί σκηνής και στο τέλος της νύχτας επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και αφότου πήρε εξιτήριο θα μεταφερθεί αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική του παρακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά.Αρχική δημοσίευση