Η μίλησε για τον γιο της, τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και την τραπ μουσική.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αρχικά, αναφέρθηκε στον μεγάλο της γιο.

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ μουσική. Συγχίζεται γενικά, όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο ή έχει βία. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε κάτι τέτοια και προσπάθησα να του εξηγήσω. Του έδειξα την καλή πλευρά της χιπ χοπ μουσικής. Δεν του άρεσε όμως, ήθελε αυτά», είπε χαρακτηριστικά.Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coywjcjt1b6h)

«Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε, γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί τι είναι αυτό που του άρεσε και να συνειδητοποιεί πως μάλλον, είχε παρασυρθεί. Σε κάποια φάση μου λέει “μαμά, ντρέπομαι. Πώς το έκανα εγώ αυτό;”», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, δήλωσε πως: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Πήγα να στρεσαριστώ λίγο, αλλά δεν».
Εξήγησε μάλιστα, πως δεν την ενόχλησε καθόλου το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να της πάρουν δηλώσεις.

«Δεν με ενόχλησε το πώς μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις. Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική, αλλά όχι μαύρη», δήλωσε.Αρχική δημοσίευση