Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το ταξίδι στη Ρώμη – “Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί”

Στη Ρώμη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε στο ταξίδι της και αποκάλυψε πως βρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα με πρόσωπο που δεν ήθελε γνωστό. Ωστόσο κατά την επιστροφή στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο συνάντησε πολλές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους, λόγω της άφιξης του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor και το έβαλε στα… πόδια.

Δείτε επίσης – Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου: “Δυστυχώς μόλις αντιμετώπισα την πιο ρατσιστική επίθεση της ζωής μου”

«Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω”. Λέω: “όχι, ηρέμησε”.

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέματα” και κάτι τέτοια. Και μου λέει, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας”. Μην σας τα πολυλογώ καμία κάμερα για μένα, τζάμπα έπαθα υστερίες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.  Αρχική δημοσίευση