Βίντεο από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο πριν αναχωρήσει ο γνωστός καλλιτέχνης από την Κρήτη


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, 27 Μαρτίου, πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.

Βίντεο από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο πριν αναχωρήσει από την Κρήτη:

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, εισήχθη λόγω αδιαθεσίας, κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης ⇒ 

: Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο πήρε ο Βασίλης Καρράς

Πιο συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαρτίου ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς και φαίνεται πως δεν τους άφησε περιθώρια και έτσι έγινε.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι, ενώ έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και  αφού απόλαυσε το φαγητό του σε γνωστό εστιατόριο της πόλης  αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καρράς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά.

Εικόνες που ανάρτησε ο Μανόλης Λιμναίος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, λίγο πριν την αναχώρησή του τραγουδιστή από την Κρήτη. 

 Ειικόνες από το προφίλ του Στράτου Γιατά:Αρχική δημοσίευση