Ένταση επικράτησε στο «Πρωινό», ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, η οποία υπονόησε ότι μοντάραν όσα είπε στην εκπομπή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μετά την προβολή τους, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος”. Το έκανε χειρότερο», με τη Φαίη Σκορδά να τονίζει από την πλευρά της ότι «δεν το έκανε χειρότερο».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής ζήτησε να παιχτούν οι αμοντάριστες δηλώσεις της, με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει την αντίθεσή της σε αυτό.  «Είναι δική σου η εκπομπή, αλλά είναι και λίγο δική μου», της απάντησε ο Γιώργος Λίαγκας και τα αίματα «άναψαν».

Αφού τελικά προβλήθηκε και το αμοντάριστο, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ Γιώργου και Φαίης:

Λιάγκας: Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο.

Σκορδά: Δεν πειράζει.

Λιάγκας: Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο. Εσύ που είσαι υπέρμαχος του metoo στην βρε Φαίη μου, συγγνώμη τώρα, αλλά θα τα βάλω μαζί σου… Εσύ που ένα χρόνο εδώ δίνεις τη μάχη σου και έχεις σωστές θέσεις, όταν βγαίνει κάποιος και λέει “πώς είσαι έτσι;” γιατί πρέπει να σε εξιτάρει και το σώμα για να καταγράψεις, δεν σε ενοχλεί εσένα αυτό; Αυτό λέει.

Δείτε όσα έγιναν on airΑρχική δημοσίευση