Στο μικροσκόπιο των αρχών οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος

Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα και λίγο αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της καταγγέλλουσας!

Ο λόγος για μια 34χρονη Βρετανίδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον 70χρονο πατέρα της για διακοπές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του neakriti.gr, η 34χρονη μετέβη σε κακή κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, ούσα σε κατάσταση μέθης, ανέφερε στους αστυνομικός ότι θυμάται μόνο ότι ο άνδρας που τη βίασε, φορούσε άσπρα ρούχα.

Υπήρξε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της οποίας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον πατέρα της 34χρονης.

Ο 70χρονος αρνείται την αποτρόπαια κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και η 34χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι αποκλείεται το άτομο που τη βίασε, να ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας του τελευταίου χρονικά μπαρ όπου φέρονται να διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, φαίνεται ο 70χρονος, ο οποίος φορούσε άσπρα ρούχα, να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του, η οποία φαίνεται να αντιδρά ενοχλημένη.

Επίσης, από το εν λόγω υλικό γίνεται αντιληπτό ότι τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο πατέρας της φέρονται να είναι εμφανώς μεθυσμένοι.

Ο 70χρονος βρετανός οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αποφεύγει να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, πέρα από το ότι δεν είναι αυτός το άτομο που βίασε την κόρη του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν ήθελε δικηγόρο, ωστόσο, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναμένεται να του διοριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι κατά την πρώτη -μη επίσημη- ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 34χρονη, φέρεται όντως να φέρει σημάδια βιασμού.

(φωτογραφία Unsplash)

 

 

 Αρχική δημοσίευση