Σύντομο ήταν το πέρασμα της Μαρίνας Πατούλη από το J2US, καθώς ύστερα από δύο live, αποχώρησε οικειοθελώς από το show το βράδυ του Σαββάτου (27/11).

Μαρίνα Πατούλη: Η συμμετοχή στο J2US και η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι», σχολίασε κατά την αποχώρησή της από το χθεσινό live η Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμόγελα και πάλι» μετά την απόφασή της αυτή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν την αφορά η κριτική της επιτροπής».

Η Μαρίνα Πατούλη για το διαζύγιό της: «Ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη»

«Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος».

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η «παρατήρηση» της Δέσποινας Βανδή με αποδέκτες τη Μαρίνα Πατούλη και τον Θάνο Πετρέλη για την επιλογή τραγουδιού που έκαναν.

«Μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και .Αρχική δημοσίευση