ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Λήψη σύντομου url

Με τον πρώτο παίκτη να παίρνει το πρώτο απευθείας εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef 5 ξεκίνησε η πρεμιέρα του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Ολοκληρώθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef 5 από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, με τους τρεις κριτές, τους σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να καλωσορίζουν τους υποψήφιους παίκτες.

Οι αλλαγές και οι διαφορές από τους προηγούμενους κύκλους

Ωστόσο, στον νέο κύκλο του διαγωνισμού, ο οποίος μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εκτός από τους νέους παίκτες, υπάρχουν και νέοι κανόνες, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές.

Όπως άλλωστε έλεγε και η ατάκα που επικράτησε στα τρέιλερ της εκπομπής πριν από την πρεμιέρα, «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο».

Έτσι, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψαν πως σε αυτόν τον κύκλο δεν θα υπάρχουν ομάδες, δηλαδή δεν θα έχει ο κάθε κριτής τους δικούς του υποψήφιους.

Μια άλλη αλλαγή αφορά στην παρουσία των τριών κριτών, η οποία θα είναι συνεχής, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στον πρώτο γύρο, αφορά στα «Ναι» των κριτών.

Αν κάποιος παίκτης καταφέρει να πάρει και από τους τρεις κριτές «Ναι» με το πιάτο του, τότε μπορεί να πάει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef, χωρίς να πρέπει να περάσει από τις δοκιμασίες του bootcamp. Με δύο «Ναι» ο κάθε παίκτης θα συνεχίζει στο bootcamp, ενώ μόνο με ένα ή κανένα αποχαιρετά τον διαγωνισμό

Ο πρώτος παίκτης που μπήκε κατευθείαν στο σπίτι

Η τελευταία αλλαγή στο κόσνεπτ της εκπομπής, αυτής που αφορά στα τρία «Ναι» και την απευθείας είσοδο στο σπίτι, λειτούργησε θετικά για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος δημιούργησε ένα πιάτο που πήρε θετικά σχόλια και από τους τρεις κριτές, με αποτέλεσμα να του δώσουν τα πολυπόθητα τρία «Ναι» και έτσι να βρεθεί κατευθείαν στο σπίτι του Mastechef.

Το πιάτο του Κωνσταντίνου ήταν τόσο καλό, που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να δηλώσει πως αν ο παίκτης συνεχίσει έτσι, θα φτάσει σίγουρα στον τελικό.

Η συγκινητική ιστορία του Σερόπ

Ο παίκτης που παρουσίασε τελευταίος το πιάτο του στους κριτές κατά την πρεμιέρα, ήταν και εκείνος που έκρυβε μια από τις συγκινητικότερες ιστορίες, αφού ο Σερόπ, ιδιοκτήτης εστιατορίου στα Σπάτα, αν και το πιάτο του στην αρχή δεν εντυπωσίασε τους κριτές εμφανισιακά, τουλάχιστον του εξασφάλισε δύο «Ναι» για να περάσει στο bootcamp.

Αυτό που συγκλόνισε όμως το τηλεοπτικό κοινό, ήταν η προσωπική του ιστορία, αφού όπως αποκάλυψε, είχε φτάσει να ζυγίζει 180 κιλά, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της μητέρας του αφού με αυτά τα κιλά σίγουρα θα αντιμετώπιζε σύντομα προβλήματα.

Τα χτυπήματα της μοίρας όμως για τον Σερόπ δεν σταμάτησαν, αφού συνέχισε λέγοντας πως η αδελφή του χτυπήθηκε στη συνέχεια από καρκίνο αν και τώρα είναι καλά, ενώ δυστυχώς, λίγο μετά την έναρξη της λειτουργίας του εστιατορίου του, όχι μόνο ξεκίνησαν τα lockdown αλλά έχασε τον πατέρα του.

Όπως είπε, εμφανώς συγκινημένος, δεν αποκάλυψε αυτές τις λεπτομέρειες στους κριτές, γιατί δεν ήθελε να πάρει τις θετικές ψήφους εξαιτίας οίκτου.Αρχική δημοσίευση