Φανή και Νικήτας βγήκαν στον τάκο από την ψηφοφορία μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία αλλά η Καλλιόπη με την κάρτα ασυλίας είχε άλλα σχέδια.

Έσωσε τον Νικήτα και στη θέση του ανάμεσα στον Μάριο και τον Νίκο έστειλε για αντίπαλο της Φανής τον δεύτερο.

Οι κριτές καλωσόρισαν τον σεφ Χάρη Νικολούζο για να παρουσιάσει το πιάτο αντιγραφής της βραδιάς.

Το μενού είχε φραγκόκοτα «πατσιτσάδα» λιτή μεν στην όψη αλλά με αρκετή τεχνική και απαιτήσεις.

Νίκος και Φανή επιστράτευσαν τις γνώσεις τους αλλά και παρατηρητικότητα και επιχείρησαν να αποδώσουν στο μέγιστο την παρασκευή.

Αφού δοκίμασαν τις προσπάθειές τους οι κριτές επέστρεψαν με την απόφασή τους, η οποία ήταν να ανέβει η Φανή στον εξώστη.

Έλα, όμως, που η Φανή έσκασε στο ΄90 ανατροπή!

«Ζήτησε από τους κριτές να αποχωρήσει εκείνη από το ριάλιτι σεφ, θα ήθελα να αποχωρήσω σήμερα εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δεν μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό, οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους» εξήγησε.

Έτσι εκείνη αποχώρησε αλλά ο Νίκος εξέφρασε αμφιβολία για το αν πρέπει να συνεχίσει έπειτα από αυτή την εξέλιξη στο παιχνίδι. Αλλά στο τέλος μεταπείστηκε από τα καλά λόγια του Πάνου Ιωαννίδη.

Η Φανή αποκάλυψε ότι το πρόσωπο με το πρόβλημα υγείας είναι ο παππούς της, ένας πολυαγαπημένος της άνθρωπος, ο οποίος την έχει στηρίξει σε πολύ σημαντικούς σταθμούς της ζωής της.

Όπως για παράδειγμα, όταν αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι είναι bisexual. «Εγώ είμαι bisexual και ο παππούς μου μού είπε ότι “εγώ θέλω να είσαι καλά είτε είσαι με άντρα είτε είσαι με γυναίκα”».

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 Αρχική δημοσίευση