Ένταση προκλήθηκε στο πλατό του My Style Rocks με πρωταγωνίστριες την Τζένη Γεωργιάδου και την Έρη Λώλη. Η Έρη Λώλη βαθμολόγησε το look της Τζένης με 1 λέγοντας ότι «δεν μου αρέσει τίποτα» και τότε η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους.

«Ναι έχει γίνει. Χθες είχαμε μια διαφωνία. Επειδή είχα μια διαφωνία δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι αντικειμενική στις βαθμολογίες μου. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν αυτό… Ο Μηνάς, η Έρη και η Κάτια υποστηρίζονται πάρα πολύ βαθμολογικά μεταξύ τους. Ο Μηνάς δίνει πολλά 4 στην Έρη σε εικόνες που για μένα δεν αξίζουν», ανέφερε η Τζένη Γεωργιάδου.

Τότε η Έρη την διέκοψε και της απάντησε: «Είπες ότι στιλιστικά είμαι ένα τίποτα, ότι δεν αξίζω. Μου το είπες στα μούτρα και μου είπες απορώ ποιος σε έχει στην εκπομπή. Ήταν όλοι μπροστά. Είσαι ένα τίποτα μου είπες».

«Λες ψέματα. Είσαι ψεύτρα. Στιλιστικά δεν ξέρω γιατί είσαι ακόμη εδώ, αυτό είπα. Μην λες ψέματα», της απάντησε η Τζένη. «Νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο βάθρο; Τι ακριβώς αισθάνεσαι για να έρθεις να πεις σε εμένα ότι είμαι στιλιστικά ένα τίποτα. Σε τι θέση νομίζεις ότι είσαι για να με κρίνεις στιλιστικά; Είμαστε ίσια και όμοια όλοι εδώ πέρα; Κρίνεις το φορμάτ; Τους κριτές και θα μου πεις ότι είμαι ένα τίποτα», συνέχισε να λέει η Έρη.

Δείτε το βίντεο με τον απίστευτο διάλογο των δύο παικτριών: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7of9y7g2r0x-se)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Αρχική δημοσίευση