Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.

Κων. Σπυροπούλου: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω»

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής. Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δε λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Ντρέπεται για κάτι που ντρεπόμασταν εμείς»

Ναταλία Γερμανού & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2014

Ναταλία Γερμανού & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Γιατί δε φταίει ποτέ αυτός που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει “βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις”. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες. Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.Αρχική δημοσίευση