Νεά περιστατικό βίας από συμμορία περισσότερων από 10 ανηλίκων -και συγκεκριμένα εφήβων ηλικίας 13 έως 18 ετών- σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν 21χρονο που καθόταν μαζί την παρέα του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Το επεισόδιο έρχεται στο φως έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα του νεαρού θύματος, σύμφωνα με την οποία ο γιος της ξυλοκοπήθηκε άγρια, επειδή τους κοίταξε στραβά.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Mega, ο νεαρός καθόταν με τους φίλους του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα ατόμων, ηλικίας κατά μέσο όρο τα 15 έτη. Οι τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, προβάλλοντας ως αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή άρχισαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», είπε η μητέρα του.

Και συνέχισε λέγοντας πως όταν σημειώθηκε η επίθεση οι φίλοι του προσπάθησαν να φύγουν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι. Όπως υποστήριξε η μητέρα του 21χρονου, «η επίθεση άφησε στον 21χρονο συντριπτικό κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 21χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων. Πριν από μερικούς μήνες του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Όσον αφορά στην τελευταία επίθεση, η Αστυνομία δήλωσε πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανήλικοι πήγαιναν να «πλακωθούν» με άλλη συμμορία και καθ’ οδόν έπεσαν πάνω στην παρέα των άτυχων νεαρών.

σήμερα

Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο

Εύα Καϊλή: «Ο εισαγγελέας φοβάται απαγωγή της από κατασκόπους του Κατάρ»

ΗΠΑ: «Αν θέλετε να ταξιδέψετε, φύγετε τώρα» – Προειδοποίηση Μπάιντεν για τον «κυκλώνα-βόμβα»Αρχική δημοσίευση