Τον περασμένο Ιανουάριο, η ανακοίνωσε την κατάργηση του Legacy, των εταιρικών λογαριασμών που μέχρι σήμερα διαθέτουν αρκετές μικρομεσαίες εταιρείες εντελώς δωρεάν. 

Μετά από τις αντιδράσεις, η προχώρησε σε γενναίες εκπτώσεις για όσους επέλεγαν να αναβαθμιστούν σε κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα, χωρίς να χάσουν τα δεδομένα τους όμως λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι θα παρουσίαζε ένα νέο δωρεάν πακέτο αποκλειστικά για όσους στηρίζονταν μέχρι σήμερα στο Legacy. Έτσι από σήμερα, οι συγκεκριμένοι χρήστες -και μόνο- μπορούν μέσα από το admin panel τους να δηλώσουν ότι ο λογαριασμός τους είναι προσωπικός και όχι εταιρικός, προκειμένου να έχουν τα ίδια προνόμια με πριν συμπεριλαμβανομένου του δικού τους domain. Στα προνόμια περιλαμβάνεται η δωρεάν έκδοση των Gmail, Google Docs, Google Meet και Calendar χωρίς όμως πλέον να υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης 24/7.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες αν τηρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη μετάβασή τους στο νέο προσωπικό πακέτο μέχρι τις 27 Ιουνίου ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μεταβούν σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο. Σε αντίθετη περίπτωση ο λογαριασμός τους θα απενεργοποιηθεί μετά από λίγες εβδομάδες.

Για όσους ψάχνουν κάποια εναλλακτική στις συνδρομητικές επιλογές του Google Workspace, έχουμε συγκεντρώσει μια σχετική λίστα εδώ.  • Like


    4  • Thanks


    1

Αρχική δημοσίευση