Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Οικονομόπουλος προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για την περιπέτεια που βίωσε το καλοκαίρι με τον κορονοϊό καθώς και την βαθιά του πίστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολύ άνθρωποι. Και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;».

«Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα… Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο, τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορονοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί με γύρισε σε πνευμονία» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και την μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες».

«Ναι, ναι θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως και γω, να φοβούνται. Δεν σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός».
Αρχική δημοσίευση