Σε ένα τόσο τρομακτικό θέμα όπως οι παιδοβιασμοί και η μαστροπεία, είναι αναμενόμενο και η ελληνική , ιδίως η τηλεοπτική, να δείξει κι αυτή το δικό της, τρομακτικό, πρόσωπο. Έπιασε, πλέον, πάτο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποτέλεσε την κορύφωση. Είναι απίστευτο, αλλά περιέγραφε σε ζωντανή μετάδοση φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας. Φωτογραφίες με τη 12χρονη. Εκτός των ουκ ολίγων παρανομιών που υπήρχαν σε όλο αυτό, υπάρχει και η ανοησία ενός παρουσιαστή, που αγνοεί ακόμα και τα βασικά ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του. Την επόμενη ημέρα, προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έσπευσε να πει ότι ποτέ δεν είδε φωτογραφίες, αλλά απλώς διάβαζε ένα κείμενο. Τα δικά του βίντεο τον διέψευδαν τραγικά, αλλά προτιμούσε να δηλώνει, κατά το παλιό της «Ελευθεροτυπίας», βλαξ παρά ένοχος.

Ήταν τόσο ακραίο ωστόσο αυτό το οποίο συνέβη, που προκάλεσε την αντίδραση εισαγγελέα. Διαβάζουμε: «Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντ. Ελευθεριανός, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας να διερευνηθούν αν τελέστηκαν τα αδικήματα της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου μετά τους ισχυρισμούς του Γιώργου Λιάγκα μέσα από την εκπομπή του πως στο κινητό του είχε τεκμήρια του βιασμού του μικρού παιδιού».

Ο εισαγγελέας άργησε πολύ όμως. Όλες τις τελευταίες μέρες στην ελληνική έχουν γίνει εγκλήματα. Ένα πάρτι βρικολάκων. Μέχρι και φωτογραφίες της 12χρονης έδειξαν η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega. Το μικρό κοριτσάκι περνούσε και περνά νέο μαρτύριο. Επειδή μέρος της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας συμπεριφέρεται κανιβαλικά.

Το ΕΣΡ, φυσικά, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ανύπαρκτο. Εξαφανισμένο. Βρήκε ευκαιρία και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, να βγάλει ανακοίνωση ότι έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΕΣΡ να παρακολουθήσει την υπόθεση. Άλλο Δελφινάριο κι εδώ. Δηλαδή, τι; Χρειάζεται να στείλει επιστολή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να κάνει το ΕΣΡ τη δουλειά του; Υποκρισία απ’ όλες τις πλευρές. Ειδικά από μία κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού που βαπτίζει έναν βιασμό σε αστυνομικό τμήμα ως απλή κατάχρηση εξουσίας.  

Επανέρχομαι στη , την ελληνική . Είδατε πόσο αποκρουστικό είναι το πρόσωπό της; 

Αρχική δημοσίευση