Για την επικοινωνία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και για το γεγονός ότι αποφάσισαν από κοινού να πάρει άδεια από την εργασία του μίλησε στο thebest.gr ο εργοδότης του, Ανδρέας Παπαδάτος.

Όπως είναι γνωστό ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών ενώ ο υπεύθυνος της εταιρίας κάνει λόγο για έναν υποδειγματικό υπάλληλο. 

«Ο Μάνος είναι σε άδεια μέχρι να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να έρθει κανονικά στη δουλειά του με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η σχέση μας ήταν αυστηρά επαγγελματική και δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σπίτι του. Συμπαρασταθήκαμε στο πένθος του, όπως όλοι οι γνωστοί και η κοινωνία. Την Ρούλα Πισπιρίγκου την συνάντησα μόνο στις κηδείες των παιδιών. Είχα αγωνία πώς τα έβγαζαν πέρα από όλες τις απόψεις».

Όπως ανέφερε, «ο Μάνος είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος. Όταν έμαθα για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησα μαζί του, ήταν σοκαρισμένος. Ζήτησε να πάρει άδεια και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν έχω λόγω από τη στιγμή που είχαμε άψογη συνεργασία, δεν έχω λόγο να τον απολύσω. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν και τίποτα αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση και όλη η ιστορία είναι θλιβερή. Είναι δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως αν δεν εμπλέκεται πουθενά, θα του έχουμε κλείσει την πόρτα αναίτια αν τον διώξουμε. Δεν έχω αφορμή για κάτι τέτοιο, αν και ξανά λέω ότι δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή».

«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από την ημέρα της σύλληψης, θα το κάνω τις επόμενες μέρες» καταλήγει ο κ. Παπαδάτος.

Αρχική δημοσίευση