Πριν μερικές ώρες η Sony ανακοίνωσε τα τρία δωρεάν παιχνίδια που μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus τον Ιούλιο, όπως σας ενημερώσαμε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο «δωράκι» που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους τα μέλη των τριών βαθμίδων του PS Plus στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες του Call of Duty Vanguard και του Call of Duty Warzone με ενεργή συνδρομή μπορούν να αποκτήσουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση το Season Four Combat Pack. Πρόκειται για ένα πακέτο που έγινε διαθέσιμο μαζί με το ντεμπούτο της τέταρτης σεζόν των online τίτλων, Mercenaries of Fortune, περιλαμβάνοντας ένα Legendary Operator Skin για την χαρακτήρα Halima Zambardi, δύο Legendary Weapon Blueprints, ένα double XP token, καθώς και άλλα in-game αντικείμενα, όπως ένα sticker και ένα charm.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση και συγχρόνως επισημαίνει πως ορισμένο από το περιεχόμενο δε θα έρθει στις υπόλοιπες πλατφόρμες πέρα από τα PS4 και PS5 μέχρι την 1η Νοεμβρίου του 2022.Αρχική δημοσίευση