Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα, η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Τζένου, δημοσιογράφου και γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των «Παραπολιτικών», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγορίας προς τη σύζυγο και τον γιο του εκλιπόντα, ενώ επικήδειους εκφώνησαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

Δείτε βίντεο:Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpoggnbth82x)

Επίσης, παρέστησαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Ανδρέας Κατσανιώτης, Δόμνα Μιχαηλίδου και Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης κ.ά., ενώ είχαν σταλεί δεκάδες στεφάνια. Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της κοινότητας Κέρτεζη των Καλαβρύτων.
Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκηςkideia-tzenos-17

Η Υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδουkideia-tzenos-konstantopoulou-15

Η δικηγόρος, Ζωή Κωνσταντοπούλουkideia-tzenos-kougias14

Ο δικηγόρος, Αλέξης ΚούγιαςΑρχική δημοσίευση