Ο Γιάννης Βογιατζής έκανε μία αναδρομή στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η Ελένη Μενεγάκη στον ορθόδοξο γάμο του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» ο τραγουδιστής είπε: «Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Μας άρεσε πάρα πολύ ο γάμος της Ελένης και παντρευτήκαμε και με ορθόδοξο. Εξαιτίας της Ελένης παντρευτήκαμε, μας τσίγκλισε». Ακόμη, σχολίασε αναφορικά με την παρουσιάστρια: «Η Ελένη είναι δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες»


Δείτε το βίντεοGlomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6dfh266i2x)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε:

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει».Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq6dkmx27edd)

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο πατέρας μου, είχα μια μάνα χήρα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε. Με τον Φώτη Μεταξόπουλο καθόμασταν και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι».

Τέλος, για τον Τόλη Βοσκόπουλο είπε: «Ήταν κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί. Μου στοίχισε η απώλειά του, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος. Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των ανακτόρων. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο, ήταν καταπληκτικό παιδί».

σήμερα:Δασκαλάκης: «Για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου» είχε πει η Πισπιρίγκου«Μούφα ολκής ο χιονιάς της Αττικής» – Θα χιονίσει μόνο στα ψηλά Πεντέλης και Πάρνηθας, λέει ο ΚαλλιάνοςΚαρατζαφέρης για Βελόπουλο: Δεν τον πήρα από τη Δεξιά, ήταν ΠΑΣΟΚΑρχική δημοσίευση