Φωτογραφία: Σοφία Παπαστράτη

Η οικογένεια Λέπουρα στην ταβέρνα Ραμνούς χρησιμοποιεί αυγά από το κοτέτσι της και φέτα δικής της παραγωγής για τούτο το πιάτο, που μόνο γι’ αυτό αξίζει κανείς να την επισκεφτεί. Διαλέξτε τα καλύτερης ποιότητας υλικά, λοιπόν, και σε λίγα λεπτά αυτό το χωριάτικο πιάτο-θαύμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr



Αρχική δημοσίευση