Η διαθήκη του βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αυτή τη φορά, με αφορμή τη νέα τροποποίηση που φέρεται να έκανε ο ηθοποιός.

Ο αν και έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και προσφάτως προκάλεσε ποίκιλα σχόλια με την απόφαση του, να αφήσει από 1 εκατομμύριο δολάρια στις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την , όταν η συνολική αξία της περιουσίας του αποτιμάται περίπου, στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, o Γουίλις τροποποιεί τη διαθήκη και διαγράφει από αυτήν, το όνομα της πρώην συζύγου του, , χωρίς ωστόσο η ηθοποιός, να ενοχλείται από αυτή την απόφασή του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα, η νέα τροποποίηση πραγματοποιήθηκε καθότι η εξέλιξη της πάθησης από την πάσχει, που εμποδίζει την ικανότητά του να επικοινωνεί, τον έχει φέρει σε μια θέση, η οποία τον δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Τα μέλη της οικογένειάς του στέκονται στο πλευρό του και έχουν πάρει την απόφαση, να σεβαστούν και να δείξουν κατανόηση στην οποιαδήποτε απόφαση του διεθνούς φήμης ηθοποιού για την περιουσία και τη διαθήκη του.








Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου σημειώνουν ότι η κίνηση του Μπρους Γουίλις να αποκόψει τη Μουρ από τη διαθήκη του, δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιουσία της ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη, για να προσφέρει στην ίδια και στις τρεις κόρες της όλα όσα χρειάζονται.

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας στο Radar Online. «Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή». 

Από τα 250 εκατ. αφήνει μόνο από 1 στις κόρες του με τη Ντέμι Μουρ

Ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, .

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Ντέμι Μουρ.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.
Ατομο που γνωρίζει καλά τον Μπρους Γουίλις ανέφερε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Ειδήσεις σήμερα:



Ποιοι επίσημοι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Κωνσταντίνου τη Δευτέρα

«Άγγιξαν» τα triple doubles Γιόκιτς και Σαμπόνις, νίκη για Νικς και Πίστονς

«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα



Αρχική δημοσίευση